Instruktører

Vi er glade for at kunne præsentere denne sæsons talentfulde instruktører

(NB, ikke alle instruktører er præsenteret nedenfor, dette følger snarligst med billede og tekst)

 

Chanette Vognsen:

(Billede kommer)

Chanette har selv danset i mange år på højt turneringsplan og niveau, og har i mange år undervist i Alternativ Dans/Standard og Latin dans. Desuden er Chanette uddannet dansedommer internationalt, og har virket som dette i mange år. Chanette er yderst dygtig teknisk og undlader ikke at gå ind i den mindste detalje.

Chanette underviser i Disco og Smidighed/Teknik.

 

Klaus Alrum:

Klaus er tidligere turneringsdanser på højt plan, såvel i Standard og Latin dans som i Rock’n’Roll dans. Klaus har undervist i mange år i Rock’n’Roll dans samt i Voksendans/”Gå i Byen Dans”. Klaus er super dygtig teknisk og lægger meget vægt på detaljer og præcision for at opnå det ypperste i dansens glæde.

Klaus underviser i Rock’n’Roll og Voksendans/”Gå i Byen Dans”.

 

Oliver Vilhelmsen:

Oliver er vores nye og mega dygtige Hip Hop instruktør. Han er meget talentfuld og har de sidste år flere gange vundet store titler ved mesterskaber i Hip Hop. Oliver danser selv på høj plan i Aarhus flere gange om ugen. Oliver skal opleves…….

Oliver underviser i Hip Hop.

 

Louise Vrist:

Louise har danset næsten alt siden hun var barn. Hun har danset til turneringer i flere år, hvor hun næsten har danset alt. Louise er klubbens unge instruktør, og underviser i Disco og har en masse at byde på, især til unge og nybegyndere er hun total fantastisk. Louise er også hjælpe-instruktør på Chanettes hold.

Louise underviser i Disco.

 

Liv & Lærke:

Liv og Lærke Riksted Rasmussen, 16 år, har siden 2012 danset bl.a. Showdance og Rock’n’Roll, hvor de seneste år har været på konkurrenceplan. I flere omgange har de vundet Jysk Fynske mesterskaber og i 2016 og 2018 sejrede de DM i Rock’n’Roll pardans.

Comments are closed.