Instruktører

Vi er glade for at kunne præsentere denne sæsons talentfulde instruktører

(NB, ikke alle instruktører er præsenteret nedenfor, dette følger snarligst med billede og tekst)

 

Chanette Vognsen:

Chanette har selv danset i mange år på højt turneringsplan og niveau, og har i mange år undervist i Alternativ Dans/Standard og Latin dans. Desuden er Chanette uddannet dansedommer internationalt, og har virket som dette i mange år. Chanette er yderst dygtig teknisk og undlader ikke at gå ind i den mindste detalje.

Chanette underviser i Disco og Smidighed/Teknik.

 

Klaus Alrum:

Klaus er tidligere turneringsdanser på højt plan, såvel i Standard og Latin dans som i Rock’n’Roll dans. Klaus har undervist i mange år i Rock’n’Roll dans samt i Voksendans/”Gå i Byen Dans”. Klaus er super dygtig teknisk og lægger meget vægt på detaljer og præcision for at opnå det ypperste i dansens glæde.

Klaus underviser i Rock’n’Roll og Pardans/Voksendans/”Gå i Byen Dans”.

 

Amchi Arulmurugan:

Amchi underviser i Hip Hop hver tirsdag og har hold for både øvede og begyndere. Amchi har danset på højt plan i flere år. Derudover har hun været turneringsdanser og er tidligere Danmarksmester i Hip Hop.
Amchis store interesse er Hip Hop-vibe som fx Urban og Dancehall og andre stilarter samt variationer af forskellige genre.

 

Louise Vrist:

Louise har danset næsten alt siden hun var barn. Hun har danset til turneringer i flere år, hvor hun næsten har danset alt. Louise er klubbens unge instruktør, og underviser i Disco og har en masse at byde på, især til unge og nybegyndere er hun total fantastisk. Louise er også hjælpe-instruktør på Chanettes hold.

Louise underviser i Disco.

 

Nadia Alrum:

Nadia har danset siden hun var 4 år, og har danset forskellige arter bla. MGP-dans og Cheerleading. I 2017 blev Nadia Danmarksmester i Rock’n’Roll og har i 2018/19 vundet sølv til DM.

Nadia underviser i Børnedans/MGP/Showdans.

 

Comments are closed.